Архива

Последни вести

Која е потребата од нов универзитет? Ве прашуваме!

Која е потребата од нов универзитет? Ве прашуваме!

🕔 23:29, 28.Jan 2016

Студентскиот пленум силно се спротиставува на формирањето на уште еден, нов државен универзитет во Република Македонија. Основањето на универзитетот „Дамјан Груев“ уште еднаш ги расветлува намерите на власта на системско

Пребарувај

Социјални мрежи

Студентски пленум на FacebookСтудентски пленум на Twitter